BETAWI

BETAWI Authentiek Indonesische Gerechten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1089 beoordelingen
28 jan 2022 om 19:42 In tegenstelling tot de 39 minuten die vermeld werd duurde het ruim 1,5 uur. Slechte service.
15 jan 2022 om 22:16 Super
2 dec 2021 om 11:38 Lekker.
29 nov 2021 om 14:47 een gerecht prima het andere (rendang) echt niet lekker
26 nov 2021 om 23:13 Heerlijk eten. Aparte bezorging. Typisch Betawi.
19 nov 2021 om 20:59 De eigenaar is echt een ontzettende idioot. Ongelooflijk onvriendelijk, haalt het bloed onder je nagels vandaan. Het eten is wel erg lekker, dus ja...
24 okt 2021 om 1:43 Erg lekker!
23 okt 2021 om 11:42 Vraag me af waar deze goede beoordelingen vandaan komen. Koud eten, matige kwaliteit en ruim 2 uur moeten wachten tot het eten bezorgd werd. Bovendien erg onaardige man die zonder enige navraag zegt ‘al het eten is onderweg’ en ophangt.
14 okt 2021 om 0:01 eten was weer heerlijk, wel ver van te voren bestellen dan kan je een bezorg moment kiezen.
26 sep 2021 om 22:31 Al in de ochtend eten besteld voor 18.30, werd stipt op tijd bezorgd. Echt heerlijk, een aanrader!
25 sep 2021 om 0:24 We hebben langer dan 2 uur gewacht op het eten en als we belden om te vragen waar het bleef kregen we een geirriteerde persoon aan de lijn. "Hadden we maar moeten bellen na de bestelling". Eten was te pittig.
14 sep 2021 om 21:10 Super lekker eten. Vol met kruiden en smaak. En verrassende gerechten zoals plakrijst gevuld met kip, thaise kerrie, etc. Wel anderhalf uur gewacht voor t eten.