BETAWI

BETAWI Authentiek Indonesische Gerechten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1019 beoordelingen
19 nov 2020 om 21:39 Delivery time was fine, but we still had to go down to get the food. The food was awful. The pork with onion smelled so rotten that noone wanted try it. All nasi diahes were spicy and no one finished it. I had one spoon of mine and just gave up eating.
12 nov 2020 om 22:01 Great food. Unbelievably good prices. Will definitely order again
1 nov 2020 om 21:58 Geen persoon van thuisbezorgd zelf maar iemand van Betawi die het brengt met de auto. Hele asociale dame die weigert uit de auto te komen om de bestelling af te geven. Ze gaf daarna letterlijk aan: dan bestel je hier toch niet meer? Hele rare ervaring.
26 okt 2020 om 0:21 De bestelling werd helaas bijna een uur te laat bezorgd, maar dit werd helemaal goed gemaakt door de lieve dame die het eten kwam brengen en het eten zelf. We hebben heerlijk gegeten!
24 okt 2020 om 20:49 Eten was prima, maar 2 uur moeten wachten tot het eten er een keer was. Op het moment dat je belt waar de bestelling blijft, krijg je ook geen normaal antwoord maar een chagrijnige vent aan de lijn.
23 okt 2020 om 21:40 Food used to be good. This time it was very bad. Probably cooked a long time ago.
11 okt 2020 om 1:03 Heerlijk eten en bezorging was zeer aangenaam!
27 sep 2020 om 21:45 Zo lekker en gebracht door Oma!
21 sep 2020 om 10:27 Eten is heerlijk. Alle gerechten waren heel smakelijk. Zelfs met 6 verschillende gerechten alles goed warm geleverd. Thuisbezorging kan beter, woon op korte afstand maar zelfs dan duurt bezorging 50+ minuten.
15 sep 2020 om 23:57 De tijd van levering werd van te voren aangegeven (keuze tijd) ze kwamen zowaar op tijd. Eten was zoals gewoonlijk heerlijk.
30 aug 2020 om 20:12 Wat een slechte service! 2 uur op ons eten gewacht. In de tussen tijd 2x contact gehad met het restaurant, meneer gaf thuisbezorgd de schuld. Helemaal niet door thuisbezorgd bezorgd! Ze kwamen gewoon zelf met de auto. Waardeloze tent!!! Niet bestellen.
24 aug 2020 om 22:23 Heel slecht! 1,5 moeten wachten. 2x gebeld en alleen een asociale man aan de lijn die op Thuisbezorgd liep te zeiken. Eten was vreselijk! Kip saté leek van geitenvlees en een slappe gepaneerde bal vlees(?) op nasi rames. Alles weggegooid! Nooit meer!!!!!